Så får du ett bländande leende

Det sägs att första intrycket är det viktigaste och visst finns det en sanning i detta. Därför är det extra viktigt att du presenterar dig själv på bästa sätt, t.ex. när du ska träffa samarbetspartners eller går på intervju till ditt drömjobb. Du behöver bland annat se till att du är påläst och att du är fräscht och trevligt klädd, men det kan även vara en god idé att se över munnen.

Det finns få saker som kan sänka självförtroendet (och din look) lika mycket som dålig andedräkt eller missfärgade tänder. Innan du ska imponera i karriären kan det således vara en god idé att ta sig en titt i munnen. Att borsta tänderna varje dag är viktigt för munhälsan, men det minskar också risken för missfärgningar och ger dig en fräsch andedräkt som du inte behöver skämmas för. Ibland räcker det dock inte med tandborste och tandkräm och då kan tandblekningsmetoder vara lösningen.

Två metoder för vitare tänder

Det finns flera sätt att gå tillväga för att få vitare tänder och ett finare leende.

1. Gör en professionell tandblekning hos en tandläkare

2. Använd dig av aktiv kol när du borstar tänderna

Båda dessa metoder kan hjälpa dig att få vitare tänder. Den förstnämnda metoden är förvisso mycket dyrare, men det ger också ett mer permanent och hållbart resultat.

kalle