Boka hemstädning för en bekvämare vardag

Last modified date

Har du svårt att få ihop livspusslet? Kanske har du alldeles för stressigt på arbetsplatsen och bara vill vila när du kommer hem? Idag är det många som lever ett alldeles för stressigt liv med för mycket måsten.

Som tur är finns det företag som är väl medvetna om detta och som erbjuder smarta lösningar för att göra vardagen lite bekvämare och enklare. Ett riktigt bra exempel på detta är städföretaget qleano.se. Hos qleano.se kan du boka hemstädning och storstädning, samt fönsterputs för din privata bostad och alltid till ett bra pris. Naturligtvis finns det även andra företag än qleano.se som du kan vända dig till för att få hjälp med städningen, om företaget inte finns i just ditt område.

Så fungerar hemstädning

Hemstädning är en tjänst som är vanligt förekommande i privata bostäder. Tjänsten innebär att du får hjälp med vardaglig städning, vilket bland annat innefattar dammsugning och våttorkning, men också dammtorkning och rengöring av vitvaror. Tjänsten kan bokas vid ett enstaka tillfälle, t.ex. om du är sjuk och behöver extra hjälp, men du kan också boka så att du får städning varje eller varannan vecka – beroende på dina behov.

Vad kostar hemstädning?

Priset för hemstädning varierar väldigt mycket beroende på vilken städfirma du använder och hur stor din bostad är. Tittar vi på de generella priserna för en hemstädning ligger de vanligtvis på ca 200 kronor i timmen efter RUT-avdrag. RUT-avdraget är ett skatteavdrag som du kan använda dig av för att minska dina kostnader och halvera ordinarie pris med hela 50 %.

Är det värt att anlita hemstädning?

Det beror helt på vilka prioriteringar du har i din vardag och hur mycket du känner att du hinner med. Idag finns det inget rätt eller fel när det kommer till hemstädning och människor i alla åldrar använder sig av de smarta tjänsterna. Både barnfamiljer, singlar och par, unga vuxna och pensionärer.

Bostaden

kalle