Sporta på semestern

Last modified date

Vill du hålla dig i form under semestern? Varför inte vandra eller cykla på Kanarieöarna? Eller så testar du en ny sport eller gör något som ger dig en riktig adrenalinkick.

Resa

Det är härligt att bläddra i resemagasinet Vagabond och få inspiration inför nästa resa. Oavsett var du reser så kan du hitta intressanta och utmanande aktiviteter. Att sporta på semestern är ett bra sätt att hålla sig i form, men också ett sätt att få uppleva mer av resmålet. Ta med dig joggingskorna, så kan du åka vart som helst och enkelt både träna och hinna se mycket.

Aktiv semester

Visst är det härligt att ligga på playan på Kanarieöarna, men det är också roligt att åka upp till bergen och vandra. Ett annat sätt att upptäcka mycket av ett semestermål är genom att hyra en cykel. Är du på ett backigt ställe kan du hyra en elcykel. För att få en adrenalinkick kan du hoppa bungyjump eller testa att dyka. Det är också populärt att åka på särskilda träningsresor. Då får du möjlighet att äta hälsosamt och nyttigt och träna flera gånger per dag. En perfekt resa för dig som ofta tränar ensam och som vill få testa på nya sporter.

ivadmin