Bildkälla: Wikimedia Du måste kunna få upp denna

Anställningsform: Konsult
Lön: Provision
Varaktighet: Provanställning på återkommande basis
Placering: Treriksröset
Start: 2015-07-01
Förmåner: 10% på alla återvunna snören (gäller ej presentsnören)

Om företaget

KnytaUpp är företaget som återvinner gamla knutar och sedan säljer dem vidare. Vi bidrar till ett hållbart samhälle genom att förhindra att snören som skulle ha kastats på soptippen, får en ny chans att göra nytta i kretsloppet.

Varje år återvinns ca 5 miljoner knutar. Vårt mål är att 100% av alla knutar skall vara uppknutna senast 2025. För att klara detta mål anlitar vi några av Sveriges bästa uppknytare. De som jobbar hos oss har ett starkt intresse för miljön och drar sig inte för att ge sig i kast med kluriga problem.

Om tjänsten

Vi på KnytaUpp söker nu en riktigt fingerfärdig person som kan knyta upp även de mest svåruppknutna knutarna. Du behöver inte ha gått den statliga uppknytarutbildningen, men vi förutsätter att du har ett starkt intresse av att knyta upp knutar.

Vi tror att du är den i familjen som på julafton sitter och roffar åt dig alla avslitna snören och sedan ägnar ett par timmar åt att återställa dem till ursprungligt skick.

För att klara uppdraget så behöver du ha ett stort tålamod. Har du för vana att bygga korthus med en eller två våningar? Då är jobbet inget för dig! Ett absolut minimum är fyra våningar, helst fler. Och om korthuset rasar? Inga problem för dig! Du gör gärna en haveriutredning och tar fram ett åtgärdsprogram som säkerställer att nästa hus kommer att stå på en stadig grund.

Sedan 2015 anställer vi inte längre några uppknytningsnördar. Du som söker skall ha ett genuint intresse för miljön och verka för ett hållbart samhälle i allt du gör. Klarar du det? Då har du god chans att lyckas hos oss.

Om placeringsorten

Treriksröset är är Sveriges nordligaste punkt, som möter Norge och Finland i fredlig harmoni. Här finns genuin natur som på sommaren ger dig fantastiska möjligheter att vandra genom tre länder samtidigt. På vintern gör du samma sak fast på skoter! Vill man känna tre länders närvaro på en och samma gång, då är Treriksröset rätta platsen att befinna sig på.

Treriksröset

Se bara till att knutarna hamnar på rätt sida om gränsen. Konkurrerande företag finns i både Norge och Finland, så det gäller att vara på sin vakt. Det är dessutom fri rörlighet mellan de tre länderna, så vem som helst kan när som helst komma att ta dina knutar om du lämnar dem obevakade.

Developed in conjunction with Ext-Joom.com

matpriser_upp.jpg

Slumpad nyhet

När man skaffar husdjur måste man skriva på ett kontrakt där man förbinder sig att inte vara kriminell så länge man har husdjur. Detta för att inte husdjuret skall smittas och också bli kriminellt.

TV-kanalen

Nyheter vi minns

Söndag 21:00-21:30 Del 84. Rapport 27 september 1996. Repris

Grottfolket

Onsdag 19:40-20:30 I Lavendelgrottan frodas ett litet samhälle där man främst lever på kondenserad fukt och olika mineraler från stenflisor.

Dubbelmördarna

Tisdag 17:30-19:20 Elsa och Stina hämnas på Lisa som har tagit en Barbiedocka utan att fråga först.