Klara Runskift i Ångerbolunda skulle under tisdagskvällen lägga färdigt det pussel på 3000 bitar som hon under tre veckors tid ägnat vardagskvällarna åt.

När hon lade den sista biten, så upptäckte hon ett hål mitt i pusslet. Det fattades alltså en bit, trots att det inte fanns någon mer pusselbit kvar att tillgå.

Klara letade frenetiskt efter den saknade pusselbiten i 45 minuter innan hon till slut tvingades inse att pusselbiten inte stod att finna någonstans.

Klara har nu bett sin bror om hjälp med att tillverka den återstående pusselbiten med hjälp av sin bandsåg. I gengäld kommer Klara sticka en halsduk åt honom så att han slipper frysa i vinter.

g_till_jobbet.jpg

Slumpad nyhet

Allt fler företag bestämmer över de anställdas sömn. Syftet är att få så optimala medarbetare som möjligt. Vissa företag går så långt som att även kontrollera drömmarna.

TV-kanalen

Grottfolket

Onsdag 19:40-20:30 I Lavendelgrottan frodas ett litet samhälle där man främst lever på kondenserad fukt och olika mineraler från stenflisor.

Den öppna dörren

Torsdag 23:45-02:30 Serie i sju delar. Lotte och Engla har funnit en dörr som står öppen. Men de vet inte om de vågar gå i genom den. Vart leder den någonstans? Tänk om den slår igen? Och vem är det egentligen som har öppnat dörren...

Gubben i lådan

Måndag 18:05-19:20 Tävlingsprogram där deltagarna ligger i lådor. Obs! Endast gubbar får delta. Är du gubbe? Tag chansen NU!