Herr Larsson har legat sjuk i förkylning de senaste dagarna, men börjar nu bli något så när återställd. Ikväll är det körövning, men det lutar nog åt att herr Larsson får stå över detta tillfälle.

– Det är ju bäst att ta det lite lugnt när man varit sänglliggande ett par dagar, säger Herr Larsson med lite snörvlande stämma.

Herr Larsson beräknas att vara helt återställd nästa vecka och kommer då öva med kören som vanligt. Fram till dess kommer han främst ägna sig åt att lösa korsord.

and_bada_i_helgen.jpg

Slumpad nyhet

Många slår huvudet i dörrposterna i våra gamla hus, eftersom de är så låga. Nu kräver huvudskyddsombudet hjälm för alla över 170 centimeter.

TV-kanalen

Extreme survival

Lödag 20:00-20:50 En grupp karismatiska individer skickas ut i Sahara-öken en vecka, utan vare sig mat eller dryck. Nu gäller det att samarbeta för att överleva.

Rena slumpen

Tisdag 17:55-18:20 Kvällens dragning i TV-lotteriet. Vem blir den lycklige att vinna 25 kronor i månaden i 25 000 år? 

Den öppna dörren

Torsdag 23:45-02:30 Serie i sju delar. Lotte och Engla har funnit en dörr som står öppen. Men de vet inte om de vågar gå i genom den. Vart leder den någonstans? Tänk om den slår igen? Och vem är det egentligen som har öppnat dörren...