Sverige skall bli störst i Europa – skall ta emot 80 miljoner invandrare på fem år. Målet är att gå om Ryssland 2030. Detta skall uppnås genom slopad gränskontroll.

Från och med januari nästa år är det således fritt fram för vem som helst att komma till Sverige och leva här.

Vart alla skall ta vägen och hur de skall försörja sig återstår att se, men enligt initierade källor så är tankegången att "samhället kommer att hitta en lösning – på ett eller annat sätt".

För att möta en första anstormning så har polisen hängt upp ett stort antal nät lite här och där. Om det blir bråk så släpper man bara ner näten på de nyanlända.

Man har också ställt ut en miljon vattenflaskor på strategiska punkter i stad och land för att på så sätt styra invandrarna till "rätt regioner". Detta för att undvika att alla samlas i Rosengård och Södertälje.

and_bada_i_helgen.jpg

Slumpad nyhet

Trodde du att vissa människor var kapabla att döda andra människor? Då trodde du fel. Det är något helt annat som ligger bakom alla mord.

TV-kanalen

April april

Fredag 21:45-22:20 I kvällens avsnitt luras fattiga människor att tro att de har ett stort arv att vänta.

Gubben i lådan

Måndag 18:05-19:20 Tävlingsprogram där deltagarna ligger i lådor. Obs! Endast gubbar får delta. Är du gubbe? Tag chansen NU!

Den öppna dörren

Torsdag 23:45-02:30 Serie i sju delar. Lotte och Engla har funnit en dörr som står öppen. Men de vet inte om de vågar gå i genom den. Vart leder den någonstans? Tänk om den slår igen? Och vem är det egentligen som har öppnat dörren...