En domstol i Ingalunda har givit bifall åt en kvinna som stämt en man för att inte ha tagit deras flört till nästa steg.

Enligt kvinnan kändes allting bra och hon hade fått bra respons på sina inviter. Men när det väl kom till kritan, så fick mannen kalla fötter och började istället prata om väder och vind.

I ett preliminärt utslag, så döms nu mannen för falsk förespegling, ett brott som kan ge böter eller fängelse i upp till 9 dagar, om han väljer att inte ta flörten till nästa steg.

Mannen har avböjt att kommentera flörten.

matpriser_upp.jpg

Slumpad nyhet

Hultbostäder stäms på ett sexsiffrigt belopp för att under en längre tid ha låtit två spöken vistas i samma lägenhet som en familj. Det hela uppdagades när en iller ställde sig på två ben och skällde på ingenting alls.

TV-kanalen

Pengar är inte allt

Måndag 05:45-05:50 Nedina skall prova på ett liv utan pengar. Allt hon behöver måste hon skaffa på annat vis. Hon tvingas göra olika tjänster åt folk i utbyte mot mat. Hon provar också på byteshandel med sådant hon hittar i skogen, t.ex gamla kottar.

Rena slumpen

Tisdag 17:55-18:20 Kvällens dragning i TV-lotteriet. Vem blir den lycklige att vinna 25 kronor i månaden i 25 000 år? 

Gubben i lådan

Måndag 18:05-19:20 Tävlingsprogram där deltagarna ligger i lådor. Obs! Endast gubbar får delta. Är du gubbe? Tag chansen NU!