En tant har exploderat i Rappingebro. Enligt vittnen så gick tanten på trottoaren i vanlig promenadtakt, när hon plötsligt tog sig för magen. Därefter skall hon ha exploderat.

Enligt vakthavande befäl på rappingebropolisen, så stämmer det att man har fått in en anmälan om en exploderande tant. Anmälaren är en boende som har den aktuella trottoaren precis utanför sin bostad.

Vederbörande skall ha fått explosionsrester på sitt sovrumsfönster, men skall också irritera sig på att tanten fortfarande ligger kvar på trottoaren.

Vakthavande befäl har förståelse för att det kan kännas motbjudande att gå till sängs med otvättade fönster. rappingebropolisen går nu därför ut till allmänheten och vädjar om hjälp.

Den som har möjlighet att på ideell basis göra en insats genom att utföra fönsterputsning och gatsopning, skall snarast höra av sig till rappingebropolisen.

Developed in conjunction with Ext-Joom.com

g_till_jobbet.jpg

Slumpad nyhet

Hultbostäder stäms på ett sexsiffrigt belopp för att under en längre tid ha låtit två spöken vistas i samma lägenhet som en familj. Det hela uppdagades när en iller ställde sig på två ben och skällde på ingenting alls.

TV-kanalen

Gräsmattornas historia

Måndag 18:00-18:45 I del fem får vi reda på att stråna får olika längd beroende på hur mycket man klipper ned dem.

Rena slumpen

Tisdag 17:55-18:20 Kvällens dragning i TV-lotteriet. Vem blir den lycklige att vinna 25 kronor i månaden i 25 000 år? 

Äckel-TV

Torsdag 19:15-20:30 Jordgubbar är gott. Men är det lika gott när man haft dem i näsan? Olika ställen testas.